unexus-contact-solutions-header


Unexus Platform

Applicatie Integratie

Dankzij Applicatie Integratie haal je nog meer uit Unexus Connect. Door het communicatieplatform te integreren met bestaande IT-omgevingen en bedrijfsapplicaties profiteer je optimaal van alle beschikbare informatie. Van kennisbank tot agenda, van tools voor planning tot software voor kwaliteitsbewaking.

De openheid van ons communicatieplatform maakt integratie met uw bedrijfsapplicaties en IT-omgeving eenvoudig en voordelig.

Gebruiksvriendelijk & gemakkelijk

Vanuit één gebruiksvriendelijke omgeving kunnen medewerkers alle communicatie met klanten afhandelen én alle relevante kennis binnen de organisatie raadplegen. Bovendien worden alle klantcontacten centraal in het Unexus platform vastgelegd. Het monitoren van de kwaliteit kan nu heel gemakkelijk.

In sommige situaties kan gebruik gemaakt worden van uitgaand klantcontact d.m.v. telefoon of SMS om herinneringen te sturen. Dit kunnen afspraakherinneringen zijn maar ook herinneringen voor betaling van openstaande huur of andere rekeningen. Door integratie van UCS met andere applicaties kunt u uw klant een betere en snellere service bieden. Uw communicatieprocessen worden efficiënter en daardoor ook goedkoper.

CRM of ERP

Wij hebben UCS al succesvol met uiteenlopende applicaties geïntegreerd, voor organisaties in binnen- en buitenland. Van standaard CRM-omgevingen als SAP of Microsoft tot applicaties die specifiek voor klanten zijn ontwikkeld.

De openheid van ons communicatieplatform maakt integratie met uw bedrijfsapplicaties en IT-omgeving eenvoudig en voordelig. Natuurlijk geven wij u hierbij deskundig advies.
Voordelen van integratie met business applicaties kunnen zijn:

  • Betere klantervaring doordat alle informatie beschikbaar is
  • Kortere gesprekken doordat informatie sneller beschikbaar is en vermijden van doorverbinden
  • Besparing op mankracht door gebruik van self-service en geautomatiseerde processen
  • Hogere productiviteit door het sturen van herinneringen
  • Betere geïntegreerde rapportage

Applicatie Integratie met onder andere:

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

unexus-vrouw-telefoonhokje