happy-woman-sitting-sofa-using-laptop-home

Oplossingen

Applicatie Integratie

Dankzij Applicatie Integratie haal je nog meer uit Unexus Connect. Door het communicatieplatform te integreren met bestaande IT-omgevingen en bedrijfsapplicaties profiteer je optimaal van alle beschikbare informatie. Van kennisbank tot agenda, van tools voor planning tot software voor kwaliteitsbewaking.

Ons communicatieplatform koppelt veilig met uw klantsysteem en bedrijfsapplicaties. Zo kun je zelf concentreren op inhoudelijke zaken!

Al uw werkprocessen samen in één omgeving

Vanuit een gebruiksvriendelijke omgeving kunnen medewerkers alle communicatie met klanten afhandelen én alle relevante kennis binnen de organisatie raadplegen. Bovendien worden alle klantcontacten centraal in het Unexus platform vastgelegd. Het monitoren van de kwaliteit wordt zo heel gemakkelijk.

In sommige situaties kan gebruik gemaakt worden van uitgaand klantcontact d.m.v. telefoon, WhatsApp of SMS om herinneringen te sturen. Dit kunnen afspraakherinneringen zijn maar ook herinneringen voor betaling van openstaande huur of andere rekeningen. Door integratie van Unexus Connect met andere applicaties bied je betere en snellere service. Communicatieprocessen worden efficiënter en daardoor ook goedkoper.

CRM of ERP

Wij integreren Unexus Connect succesvol met uiteenlopende applicaties, voor organisaties in binnen- én buitenland. Van standaard CRM-omgevingen als SAP of Microsoft tot applicaties die specifiek voor klanten zijn ontwikkeld.

De openheid van ons communicatieplatform maakt integratie met uw bedrijfsapplicaties en IT-omgeving eenvoudig en voordelig. Natuurlijk geven wij hierbij deskundig advies.

Voordelen van integratie met business applicaties zijn:

  • Betere klantervaring doordat alle informatie direct beschikbaar is.
  • Kortere gesprekken doordat informatie sneller beschikbaar is en waardoor doorverbinden vermindert.
  • Besparing op mankracht door gebruik van self-service en geautomatiseerde processen.
  • Hogere productiviteit door het sturen van herinneringen.
  • Betere geïntegreerde rapportage.

Applicatie Integratie met onder andere:

customer-service-rep-on-headset_4460x4460

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

Unexus klantendag

Gelukkig hybride (samen)werken in het KCC

De toekomst van bereikbaarheid, hoe zien wij die? En hoe geven we die vorm in combinatie met hybride werken? Dat er veel ontwikkelingen zijn binnen bereikbaarheid is wel duidelijk. Tijdens onze klantendag namen we de bezoekers mee in onze eigen ontwikkelingen, trends die wij spotten op het gebied van bereikbaarheid en de toekomst van hybride werken met Microsoft Teams. We zijn geïnspireerd om meer met werkgeluk bezig te gaan en er is een getekend verslag van de dag gemaakt!

Meer lezen
Microsoft Teams integratie

Unexus integreert met Microsoft Teams

Ons systeem baseert zich op een omnichannel platform met Microsoft technologie zodat alle contactkanalen integreren en worden samengebracht. De koppeling met Microsoft Teams maakt het voor de gebruikers nog makkelijker om plaats- en tijdsonafhankelijk samen te werken. Bij Unexus kiest u met de Unexus Teams Client of bij Microsoft Teams integraties voor één klantcontactplatform waarbij alle telefonie- en communicatiestromen samenkomen.

Meer lezen
Unexus Academy

Nieuw: klassikale trainingen

Tegenwoordig is het voor klanten steeds vanzelfsprekender om contact te zoeken via diverse kanalen. Sinds kort bieden we daarom trainingen aan voor onze klanten binnen onze Unexus Academy. Deze trainingen zijn klassikaal te boeken. Tijdens deze trainingen leren de deelnemers over de mogelijkheden van een applicatie binnen de Unexus Connect omgeving. Van de week gingen de eerste aantal deelnemers aan de slag met de Unexus Supervisor-applicatie. De ervaringen van de deelnemers zijn positief: dit smaakt naar meer.

Meer lezen
Business Intelligence

Unexus Connect BI Template

Met Unexus Connect verzamel je iedere dag waardevolle data over iedere telefonische en omnichannel interactie. Deze data is een goudmijn om klantprocessen in kaart te brengen, knelpunten zichtbaar te maken en uiteindelijk de processen te optimaliseren. Unexus Connect biedt nu een BI-template waardoor een grote hoeveelheid beschikbare data wordt ontsloten. Bekijk nu in één oogopslag de belangrijke KPI’s van je organisatie, en verbeter je klantcontact! 

Meer lezen
WhatsApp

WhatsApp voor business

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen