unexus-contact-solutions-header


Unexus Platform

Applicatie Integratie

Dankzij Applicatie Integratie haalt u nog meer uit Unexus Connect. Door het communicatieplatform te integreren met bestaande IT-omgevingen en bedrijfsapplicaties profiteer je optimaal van alle beschikbare informatie. Van kennisbank tot agenda, van tools voor planning tot software voor kwaliteitsbewaking.

Ons communicatieplatform koppelt veilig met uw klantsysteem en bedrijfsapplicaties. Zo kunt u zich concentreren op inhoudelijke zaken!

Gebruiksvriendelijk & gemakkelijk

Vanuit één gebruiksvriendelijke omgeving kunnen medewerkers alle communicatie met klanten afhandelen én alle relevante kennis binnen de organisatie raadplegen. Bovendien worden alle klantcontacten centraal in het Unexus platform vastgelegd. Het monitoren van de kwaliteit wordt zo heel gemakkelijk.

In sommige situaties kan gebruik gemaakt worden van uitgaand klantcontact d.m.v. telefoon, WhatsApp of SMS om herinneringen te sturen. Dit kunnen afspraakherinneringen zijn maar ook herinneringen voor betaling van openstaande huur of andere rekeningen. Door integratie van Unexus Connect met andere applicaties biedt u uw klant een betere en snellere service. Uw communicatieprocessen worden efficiënter en daardoor ook goedkoper.

CRM of ERP

Wij integreren Unexus Connect succesvol met uiteenlopende applicaties, voor organisaties in binnen- én buitenland. Van standaard CRM-omgevingen als SAP of Microsoft tot applicaties die specifiek voor klanten zijn ontwikkeld.

De openheid van ons communicatieplatform maakt integratie met uw bedrijfsapplicaties en IT-omgeving eenvoudig en voordelig. Natuurlijk geven wij u hierbij deskundig advies.

Voordelen van integratie met business applicaties zijn:

  • Betere klantervaring doordat alle informatie direct beschikbaar is.
  • Kortere gesprekken doordat informatie sneller beschikbaar is en waardoor doorverbinden vermindert.
  • Besparing op mankracht door gebruik van self-service en geautomatiseerde processen.
  • Hogere productiviteit door het sturen van herinneringen.
  • Betere geïntegreerde rapportage.

Applicatie Integratie met onder andere:

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

unexus-vrouw-telefoonhokje
Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen