unexus-contact-solutions-header

Oplossingen

Applicatie Integratie

Dankzij Applicatie Integratie haalt u nog meer uit Unexus Connect. Door het communicatieplatform te integreren met bestaande IT-omgevingen en bedrijfsapplicaties profiteer je optimaal van alle beschikbare informatie. Van kennisbank tot agenda, van tools voor planning tot software voor kwaliteitsbewaking.

Ons communicatieplatform koppelt veilig met uw klantsysteem en bedrijfsapplicaties. Zo kunt u zich concentreren op inhoudelijke zaken!

Gebruiksvriendelijk & gemakkelijk

Vanuit één gebruiksvriendelijke omgeving kunnen medewerkers alle communicatie met klanten afhandelen én alle relevante kennis binnen de organisatie raadplegen. Bovendien worden alle klantcontacten centraal in het Unexus platform vastgelegd. Het monitoren van de kwaliteit wordt zo heel gemakkelijk.

In sommige situaties kan gebruik gemaakt worden van uitgaand klantcontact d.m.v. telefoon, WhatsApp of SMS om herinneringen te sturen. Dit kunnen afspraakherinneringen zijn maar ook herinneringen voor betaling van openstaande huur of andere rekeningen. Door integratie van Unexus Connect met andere applicaties biedt u uw klant een betere en snellere service. Uw communicatieprocessen worden efficiënter en daardoor ook goedkoper.

CRM of ERP

Wij integreren Unexus Connect succesvol met uiteenlopende applicaties, voor organisaties in binnen- én buitenland. Van standaard CRM-omgevingen als SAP of Microsoft tot applicaties die specifiek voor klanten zijn ontwikkeld.

De openheid van ons communicatieplatform maakt integratie met uw bedrijfsapplicaties en IT-omgeving eenvoudig en voordelig. Natuurlijk geven wij u hierbij deskundig advies.

Voordelen van integratie met business applicaties zijn:

  • Betere klantervaring doordat alle informatie direct beschikbaar is.
  • Kortere gesprekken doordat informatie sneller beschikbaar is en waardoor doorverbinden vermindert.
  • Besparing op mankracht door gebruik van self-service en geautomatiseerde processen.
  • Hogere productiviteit door het sturen van herinneringen.
  • Betere geïntegreerde rapportage.

Applicatie Integratie met onder andere:

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

customer-service-rep-on-headset_4460x4460
Microsoft Teams integratie

Unexus Teams Client

Ons systeem baseert zich op een omnichannel platform met Microsoft technologie zodat alle contactkanalen integreren en worden samengebracht. De koppeling met Microsoft Teams maakt het voor de gebruikers nog makkelijker om plaats- en tijdsonafhankelijk samen te werken. Bij Unexus kiest u met de Unexus Teams Client of bij Microsoft Teams integraties voor één klantcontactplatform waarbij alle telefonie- en communicatiestromen samenkomen.

Meer lezen
Business Intelligence

Unexus Connect BI Template

Met Unexus Connect verzamel je iedere dag waardevolle data over iedere telefonische en omnichannel interactie. Deze data is een goudmijn om klantprocessen in kaart te brengen, knelpunten zichtbaar te maken en uiteindelijk de processen te optimaliseren. Unexus Connect biedt nu een BI-template waardoor een grote hoeveelheid beschikbare data wordt ontsloten. Bekijk nu in één oogopslag de belangrijke KPI’s van je organisatie, en verbeter je klantcontact! 

Meer lezen
WhatsApp

WhatsApp voor business

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Microsoft Teams

Hybride werken met Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen!

Meer lezen
Kennis

Vóórbij het klant contact centrum

Tegenwoordig is het voor klanten steeds vanzelfsprekender om contact te zoeken via diverse kanalen. De noodzaak dat organisaties hierin meebewegen is daardoor ook gegroeid. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor bewoners, burgers of klanten veel vragen hebben en behoefte hebben aan contact op hun eigen manier en op hun eigen tijd. Dit betekent dat veel KCC’s de overstap maken naar een klantcontactsysteem waarbij de klant en zijn of haar vraag voorop staat.

Meer lezen