happy-woman-sitting-sofa-using-laptop-home

Dit is Unexus

Werken bij

Wij zoeken collega’s

Wij vinden het belangrijk dat organisaties eenvoudig, modern en adequaat kunnen communiceren. Dit draagt bij aan een professionele klantbeleving. Daarom zorgen we voor de beste bereikbaarheid van organisaties, telefonisch en anderszins, door middel van een eigentijdse dienst en altijd met een persoonlijke touch.

We groeien snel. Naast onze klantenkring in Nederland, leveren we ook vooruitstrevende en intelligente omnichannel softwareoplossingen in Zweden, Denemarken, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Duitsland en Engeland. Het geeft ons energie als opdrachtgevers hun bereikbaarheid- en communicatiewensen in onze handen leggen. Daarom leveren we onze oplossingen direct aan de klant.

Onze werksfeer

Onze organisatie bestaat uit vier teams: Sales, Support, Projectmanagement en Organisatie & Communicatie. Daarnaast hebben we een Management Team van vier man, waar ook de directie onder valt. Wil je weten wie wij zijn? Bekijk dan nog even snel hier alle collega’s.

Onze werkplek

Ons kantoor is gevestigd in Baarn en prima bereikbaar per openbaar vervoer, fiets of auto. We werken hybride, deels thuis en deels op kantoor. We investeren in een fijne teamsfeer, zijn een platte organisatie en gaan geregeld lekker samen op pad.

Kom jij bij ons werken?

Het is onze overtuiging dat mensen het verschil maken. Ieder van ons heeft een eigen specialisme waarmee we elkaar aanvullen. Maar we zijn altijd op zoek naar meer talenten. Solliciteer snel op een openstaande functie, of stuur een open sollicitatie. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Software engineer aan het werk bij Unexus