Wij werken continu aan onze kwaliteit van dienstverlening. Daarvoor stellen we het tot ons doel om te beschikken over passende certificeringen. Op deze pagina vind je meer informatie over certificeringen die wij hebben behaald.

ISO 27001

Onze klanten en partners hoeven zich geen zorgen te maken; Alle informatie is bij Unexus in betrouwbare handen. Dankzij het ISO/IEC 27001-certificaat tonen wij officieel aan dat de beveiliging van de bedrijfsinformatie bij Unexus nu, en in de toekomst, veilig is. Neem voor meer informatie over onze informatiebeveiliging contact op met onze IB manager John Palm.

ISO certificering Unexus

Microsoft Partner & Microsoft Teams-certificering

Unexus Microsoft Partner (transp)

Wij baseren onze software op Microsoft technologie. Daarvoor zijn we Microsoft Silver Partner. Daarnaast bevinden wij ons op dit moment middenin het certificeringsproces als Microsoft Teams certified supplier. Bekijk hier de voortgang.

Microsoft-Teams-Emblem
Iso-9001-behaald-Unexus

ISO 9001

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en continue verbetering. We voldoen daarom ook aan de NEN-EN-ISO-9001 (ook wel ISO 9001). We hebben onze bedrijfsprocessen in kaart gebracht en hiervoor een continue proces van audit en verbetering in de organisatie gebracht. Dit alles vanuit de gedachten dat er geen plafond is voor kwaliteit en we de lat telkens hoger kunnen leggen. We blijven audits houden en onze kwaliteit verbeteren. Mocht je hierover meer vragen hebben, dan kun je contact opnemen met kwaliteitsmanager Wilfred Bassie.