Contact Center met Unexus Connect for Teams

Wil je in klantcontact gaan werken met Microsoft Teams? Om goed omnichannel klantcontact te organiseren heb je hulp nodig van een PBX. Met onze jarenlange ervaring kun je een volwaardig omnichannel contactcentrum inrichten terwijl je blijft bellen met Teams. Bereik synergie met Unexus Connect en Microsoft Teams als klantenservice-oplossing.

Direct en persoonlijk

Waar Unexus zich in onderscheid is het leveren van zelf-ontwikkeld communicatieplatform waarbij we zelf implementeren. We werken niet met tussenpartijen of consultants. Bij ons kun je die stappen overslaan en direct overleggen over de beste oplossing. Omdat we het zelf implementeren, is er veel ruimte voor maatwerk. Sterker nog: juist door input van onze klanten ontwikkelen wij ons platform door.

Teamoverleg van Unexus

4 voordelen van Unexus Connect for Microsoft Teams

Microsoft Teams integratie

Creëer je contact center met het Unexus platform als basis. Manage daarnaast de beschikbaarheidsstatus, kies voor Teams telefonie en integreer Teams in je applicaties.

Beschikbaarheidsmanagement

Overzie de beschikbaarheid van alle medewerkers in één oogopslag. Medewerkers kunnen aangeven wanneer ze vragen kunnen oppakken en wie er het beste oproepbaar is voor klanten.

Microsoft-Teams-calling-paars

Microsoft Teams calling

Wij kunnen fungeren als SBC zodat jouw Teams telefonielijnen intelligent gerouteerd blijven via ons platform. Zo houd je zicht op je data en kun je het het beste uitlezen. 

Slimme routering

Blijf werken aan inzicht en verbetering met routering van Microsoft Teams-telefonie via het Unexus Connect platform.

Mockup-Teams-applicaties

Werk met Unexus Teams Client in-app

Unexus biedt ook een applicatie die draait binnen Teams. Deze applicatie download je in de appstore van Teams. Een fijne oplossing voor kleine KCC's, of de backoffice van je organisatie. Binnen deze in-app applicatie zijn de Unexus telefonie functies, zoals in of uit een groep schakelen en uitgaande nummer selectie, gemakkelijk te gebruiken binnen de Microsoft Teams omgeving.

FAQ

Zij gingen je al voor

Klanten komen regelmatig bij ons met de vraag of er meer mogelijk is met Microsoft Teams. Per slot van rekening heb je vaak al licenties lopen en wil je deze goed inzetten. Of je nu al twee jaar werkt met Microsoft Teams of net ermee start: er valt nog meer uit te halen valt in je klantcommunicatie. Met Unexus Connect for Teams creëer je meer mogelijkheden voor de klant om hun eigen bereikbaarheid in te richten.