Contact Center met Unexus Connect for Teams

Op zoek naar een volledige omnichannel oplossing die je kunt inzetten in combinatie met je licenties voor Microsoft Teams? Richt op basis van ons omnichannel platform je eigen KCC terwijl je belt met Teams Calling. Bereik synergie met Unexus Connect en Microsoft Teams als klantcontactoplossing

Direct en persoonlijk

Waar Unexus zich in onderscheid is het leveren van zelf-ontwikkeld communicatieplatform waarbij we zelf implementeren. We werken niet met tussenpartijen of consultants. Bij ons kun je die stappen overslaan en direct overleggen over de beste oplossing. Omdat we het zelf implementeren, is er veel ruimte voor maatwerk. Sterker nog: juist door input van onze klanten ontwikkelen wij ons platform door.

Teamoverleg van Unexus

4 voordelen van Unexus Connect for Microsoft Teams

Microsoft Teams integratie

Creëer je contact center met het Unexus platform als basis. Manage daarnaast de beschikbaarheidsstatus, kies voor Teams telefonie en integreer Teams in je applicaties.

Beschikbaarheidsmanagement

Overzie de beschikbaarheid van alle medewerkers in één oogopslag. Medewerkers kunnen aangeven wanneer ze vragen kunnen oppakken en wie er het beste oproepbaar is voor klanten.

Microsoft-Teams-calling-paars

Microsoft Teams calling

Wij kunnen fungeren als SBC zodat jouw Teams telefonielijnen intelligent gerouteerd blijven via ons platform. Zo houd je zicht op je data en kun je het het beste uitlezen. 

Slimme routering

Blijf werken aan inzicht en verbetering met routering van Microsoft Teams-telefonie via het Unexus Connect platform.

Teams certified plaatje

Microsoft Teams certified

Ons omnichannel platform Unexus Connect heeft volledige Microsoft 365 certificering behaald! Deze certificering stelt ons in staat om de mogelijkheden en functionaliteiten van het Unexus Connect Contact Center Platform naadloos te integreren met Microsoft Teams. Certificering binnen de Microsoft-omgeving sluit aan bij de trends en behoeften die we bij onze klanten waarnemen.

FAQ

Zij gingen je al voor

Klanten komen regelmatig bij ons met de vraag of er meer mogelijk is met Microsoft Teams. Per slot van rekening heb je vaak al licenties lopen en wil je deze goed inzetten. Of je nu al twee jaar werkt met Microsoft Teams of net ermee start: er valt nog meer uit te halen valt in je klantcommunicatie. Met Unexus Connect for Teams creëer je meer mogelijkheden voor de klant om hun eigen bereikbaarheid in te richten.