Eén communicatieplatform

Unexus Connect is een communicatieplatform welke de ideale oplossing is voor je contact center en backoffice. Met het gebruik van Unexus Connect komen alle communicatiekanalen samen op één plek. Geef de ruimte aan je medewerkers om vragen efficiënt en klantgericht af te handelen. Richt de bereikbaarheid in met schaalbare telefonie voor de front en back office. Kom je klanten tegemoet en verbeter je servicelevel.

Klantenservice met Hollandse vriendelijkheid

Unexus Connect Server is een platform waar alle hedendaagse communicatiekanalen samenkomen op één plek. Gebaseerd op Microsoft-technologie is dit Nederlandse platform een basis voor veel organisaties die werken aan klanttevredenheid en excellente klantenservice. De software en bereikbaarheidsoplossingen die wij bieden zijn uitgebreid en intelligent. Hierdoor garanderen we goed lopende communicatie van klant tot medewerker.

Unexus-Connect-on-screen

4 voordelen van Unexus Connect

Iso-9001-behaald-Unexus

Omnichannel Contact Center

Richt je contact center in voor telefonie, e-mail, SMS, webchat, What'sApp en Facebook messenger.

360º klantbeeld

Gebruik de agent screen pop-up met uitgebreide details over de beller. Deze informatie is uit te breiden met elke applicatie integratie.

Hosting in de Unexus Cloud

Kies ervoor om de hosting bij ons onder te brengen. We zetten je graag bij de rest van onze klanten in onze Unexus Cloud.

Zakelijke telefonie

Upgrade je telefooncentrale naar de cloud. Breid uit met mobiele telefonie, vast-mobiele telefonie en vaste lijnen.

Sales-team-Niels

Bereikbaarheid voor de hele organisatie

Een telefoontje, e-mail, sms of chatbericht: via de intelligente routeringstechniek van Unexus komt elk bericht direct bij de juiste afdeling of medewerker. We regelen graag alles rondom telefonie en bereikbaarheid voor de front- en back office. Dit doen we in samenwerking met onze partner UMTelecom. Denk dan aan Vaste telefonie, VoIP, Vast-mobiel bellen en volledig mobiele telefonie.

FAQ

Intuïtief en volledig

Organisaties anno nu zoeken naar een oplossing om het KCC én de backoffice te voorzien van de juiste ondersteuning om met klanten te communiceren. Daarvoor hebben wij verschillende oplossingen die je kunt afnemen bij gebruik van ons platform. Het gebruik van onze software intuïtief en altijd volledig. We denken met je mee vanaf de start.