Eén communicatieplatform

Met het Unexus platform komen alle communicatiekanalen op één plek. Een Nederlandse oplossing gebouwd op Microsoft-technologie: Unexus Connect is dé basis voor veel organisaties die werken aan klanttevredenheid en excellente klantenservice. De software en bereikbaarheidsoplossingen die wij bieden zijn uitgebreid, intelligent en geïntegreerd. Hierdoor garanderen we goed lopende communicatie van klant tot medewerker.

Pas je aan op de klant

Creëer met omnichannel een flexibel, modern en schaalbaar klantcontact centrum met alle moderne communicatiekanalen. Bied jouw klanten de keuze: nemen ze liever contact op via de telefoon, Whatsapp of toch liever via e-mail? Kom klanten tegemoet door alle moderne contactkanalen aan te bieden.

Unexus-Connect-on-screen

4 voordelen van Unexus Connect

Iso-9001-behaald-Unexus

Omnichannel Contact Center

Richt je contact center in voor telefonie, e-mail, SMS, webchat, What'sApp en Facebook messenger.

360º klantbeeld

Gebruik de agent screen pop-up met uitgebreide details over de beller. Deze informatie is uit te breiden met elke applicatie integratie.

Hosting in de Unexus Cloud

Kies ervoor om de hosting bij ons onder te brengen. We zetten je graag bij de rest van onze klanten in onze Unexus Cloud.

Zakelijke telefonie

Upgrade je telefooncentrale naar de cloud. Breid uit met mobiele telefonie, vast-mobiele telefonie en vaste lijnen.

Sales-team-Niels

Bereikbaarheid voor de hele organisatie

Een telefoontje, e-mail, sms of chatbericht: via de intelligente routeringstechniek van Unexus komt elk bericht direct bij de juiste afdeling of medewerker. We regelen graag alles rondom telefonie en bereikbaarheid voor de front- en back office. Dit doen we in samenwerking met onze partner UMTelecom. Denk dan aan Vaste telefonie, VoIP, Vast-mobiel bellen en volledig mobiele telefonie.

FAQ

Intuïtief en volledig

Organisaties anno nu zoeken naar een oplossing om het KCC én de backoffice te voorzien van de juiste ondersteuning om met klanten te communiceren. Daarvoor hebben wij verschillende oplossingen die je kunt afnemen bij gebruik van ons platform. Het gebruik van onze software intuïtief en altijd volledig. We denken met je mee vanaf de start.