Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid is belangrijk voor ons. We streven er naar om door onze dienstverlening, en daarnaast, ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

100% ontwikkeling in Nederland

We zijn trots om te kunnen zeggen dat onze software 100% in Nederland wordt ontwikkeld en gehost. Door deze lokale aanpak ondersteunen we de Nederlandse economie. Daarnaast kunnen we snel inspelen op de behoeften van onze klanten en bieden we hoogwaardige service en ondersteuning.

Transparantie en maatschappelijke betrokkenheid

Transparantie is een belangrijke waarde voor ons en we zijn altijd open en eerlijk over onze dienstverlening. Ook willen we maatschappelijk betrokken zijn en bijdragen aan de doelen die in de maatschappij impact maken. Daarom ondersteunen we al enkele jaren Voedselbank Amersfoort. We bieden een samenwerking voor onze klanten aan met Queup. Door de aanschaf van diverse kantoorartikelen en -voorraad dragen we ook bij aan eerlijke lonen en goede doelen.

Elektrische auto’s en beperking van vervuilende kilometers

We doen ons best om onze CO2-uitstoot te beperken en ons wagenpark speelt daarin een belangrijke rol. We rijden zo min mogelijk vervuilende kilometers, als de noodzaak er niet is voor onze klanten. Wanneer er een externe afspraak is waarbij meerdere collega’s aanwezig moeten zijn, wordt er gecarpoolt. Daarnaast zijn al onze geleasede auto’s elektrisch en daar zijn we trots op.

Duurzaam datacenter

We begrijpen dat het leveren van een Cloud gebaseerde ICT dienst een bepalende factor heeft op het stroomverbruik. Daarom hebben we zorgvuldig onze datacenter-leverancier Dataplace geselecteerd, waarbij duurzaamheid een belangrijke factor was. Dataplace is volledig ISO14001 (milieumanagement) en ISO 50001 (energiemanagement) gecertificeerd en scoort hoog op duurzaamheid. De datacenters draaien volledig op groene stroom.