unexus-contact-solutions-header

Klantcase

Waarom GGD Brabant-Zuidoost koos voor het telefonie platform van Unexus

GGD Brabant-Zuidoost heeft ervoor gekozen te gaan werken met het Unexus Communicatie Platform. Gekozen is voor een geïntegreerde telefonie- en contactcenter oplossing, die wordt gekoppeld aan de verschillende systemen die bij de GGD op dit moment in gebruik zijn (zoals Skype en Outlook).

Stabiele en optimale bereikbaarheid zijn sleutelwoorden voor veel organisaties. GGD Brabant-Zuidoost heeft Unexus gevraagd haar bereikbaarheid te optimaliseren en om de moderne communicatie vorm te geven.

Over GGD Brabant-Zuidoost

Van de website: “De GGD Brabant-Zuidoost streeft – onder regie van de gemeenten – door middel van preventie naar gezondheidswinst van alle inwoners, om zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van hun leven en zelfredzaamheid te vergroten. Wij zijn een proactieve, innovatieve en resultaatgerichte organisatie. Onze dienstverlening betreft gezondheid, preventie en snelle interventie, is professioneel en betrouwbaar en komt tot stand vanuit de wens van de klant en in dialoog met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners”.

Modulair Alles-in-Eén

Vanaf februari 2018 is GGD Brabant-Zuidoost overgestapt op het Unexus Connect platform voor vaste én mobiele telefonie. Daarnaast is een Office 365 koppeling gemaakt waardoor het mogelijk is om handmatig de beschikbaarheid (presence) in te stellen, óf om dit automatisch door Outlook te laten updaten.

Vrijheid van werken

De gebruikers van GGD Brabant-Zuidoost hebben dankzij Unexus Connect meer vrijheid van werken; op welke locatie, op welk tijdstip en via welk device gewerkt wordt, ligt helemaal aan de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. Het Unexus Platform biedt een eenvoudige oplossing om gemakkelijk (samen) te werken.

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

GGD-Brabant-Zuidoost2-e1534410792930

Oplossing

  • Unexus Connect

  • Vast-Mobiel Integratie

  • Presence Management

Integratie

  • Office 365

Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen