unexus-contact-solutions-header


Unexus Platform

Omnichannel Contact Center

Er is niet één manier waarop klanten contact zoeken met uw organisatie: waar sommige klanten bellen of mailen geven andere de voorkeur aan een bericht via Facebook of WhatsApp. Door technologische ontwikkelingen kunnen klanten bovendien snel van voorkeurskanaal veranderen. Met de module Omnichannel Contact Center biedt Unexus Communications Server uw organisatie een flexibele, moderne en schaalbare oplossing met alle functionaliteit die nodig is voor een optimale klantenservice.

Professionele klantenservice

Het Omnichannel Contact Center biedt verschillende functies om de kwaliteit te bewaken en waar nodig bij te sturen. Denk aan:

Direct de juiste medewerker

Een telefoontje, e-mail, sms of chatbericht: via de intelligente routeringstechniek van Unexus komt elk bericht direct bij de juiste afdeling of medewerker. Door een koppeling met het CRM- of ERP-systeem van uw organisatie kan het systeem de beller of afzender identificeren en krijgt de medewerker direct de juiste klantkaart op zijn scherm gepresenteerd. U bepaalt zelf wat de optimale criteria zijn voor de routering van klantcontacten.

Omnichannel inzicht in de klantcontacten

Alle interacties met uw klanten en backoffice afdelingen worden vastgelegd en resulteren in klant-en-klare rapportages. Hiermee heeft u volledig inzicht in de klantcontacten, de afhandeling en de prestaties. U kunt real-time monitoren of uw organisatie bereikbaar is volgens de (SLA-)afspraken die zijn gemaakt.

In combinatie met gesprekopnames en klanttevredenheidsonderzoek krijgt u zo een 360° beeld van de kwaliteit die uw organisatie levert. De geavanceerde supervisor omgeving biedt alle mogelijkheden om de prestaties te bewaken en bij te sturen wanneer nodig.

Voor diepgaande analyse kan deze data ook worden ingelezen in een BI tool zoals Power BI.

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

unexus-vrouw-telefoonhokje