Nieuws

Gelukkig hybride (samen)werken in het KCC

De toekomst van bereikbaarheid, hoe zien wij die? En hoe geven we die vorm in combinatie met hybride werken? Gister hebben we onze klanten geïnspireerd met onze visie op trends en ontwikkelingen die wij zien op het gebied van bereikbaarheid. In de Jaarbeurs MeetUP hebben we elkaar uitgebreid gesproken. Het was gezellig en we hebben gelachen. Fijn om elkaar weer face-to-face te kunnen ontmoeten!

Toekomst van bereikbaarheid

Dat er veel ontwikkelingen zijn binnen bereikbaarheid is wel duidelijk. Kijk bijvoorbeeld naar Artificial Intelligence en de invloed daarvan op de dienstverlening van KCC’s. Zo vertelde Bert over hybride werken binnen het KCC met Microsoft Teams. We zetten daar steeds meer op in. Ook vertelde Niels over de kennisbank die we recent in ons platform hebben toegevoegd, de meerwaarde van omnichannel en whats’app. Wim liet onze ontworpen tool in voor Business Intelligence. Een grote meerwaarde voor meer datagedreven werken. We lieten zien hoe we nu met de WocoAPP steeds meer klantcontact kunnen stroomlijnen.

Werkgeluk als basis voor goed klantcontact

Alex Slavenburg van Happimotion kwam meer vertellen over werkgeluk als je veel hybride werkt. Hoe werk je dan lekker samen? Hij gaf tien concrete tips. Zo kun je leren van je fouten, moet je op zoek naar verbinding, wees overvloedig met oprechte complimenten en zorg dat je soms ook echt ‘uit’ staat. We sloten af met een Hooligan-energizer die klanten kunnen gebruiken bij (hybride) teamoverleggen. Kortom: met goede energie de zomer in!

Bedankt dat je er was

We willen alle klanten bedanken voor hun deelname. We konden zo elkaars ervaringen ook delen. Dank voor alle bijdragers: Blue-Mountain, Enreach NL, WocoAPP, Getekend Verslag, Happimotion, Jaarbeurs en natuurlijk UMTelecom!

Op de foto’s hieronder zie je een korte impressie van de dag, met als eerste foto ons getekende verslag!

Klik op het plaatje om in te zoomen
Unexus klantendag

Gelukkig hybride (samen)werken in het KCC

De toekomst van bereikbaarheid, hoe zien wij die? En hoe geven we die vorm in combinatie met hybride werken? Dat er veel ontwikkelingen zijn binnen bereikbaarheid is wel duidelijk. Tijdens onze klantendag namen we de bezoekers mee in onze eigen ontwikkelingen, trends die wij spotten op het gebied van bereikbaarheid en de toekomst van hybride werken met Microsoft Teams. We zijn geïnspireerd om meer met werkgeluk bezig te gaan en er is een getekend verslag van de dag gemaakt!

Meer lezen
Microsoft Teams integratie

Unexus integreert met Microsoft Teams

Ons systeem baseert zich op een omnichannel platform met Microsoft technologie zodat alle contactkanalen integreren en worden samengebracht. De koppeling met Microsoft Teams maakt het voor de gebruikers nog makkelijker om plaats- en tijdsonafhankelijk samen te werken. Bij Unexus kiest u met de Unexus Teams Client of bij Microsoft Teams integraties voor één klantcontactplatform waarbij alle telefonie- en communicatiestromen samenkomen.

Meer lezen
Unexus Academy

Nieuw: klassikale trainingen

Tegenwoordig is het voor klanten steeds vanzelfsprekender om contact te zoeken via diverse kanalen. Sinds kort bieden we daarom trainingen aan voor onze klanten binnen onze Unexus Academy. Deze trainingen zijn klassikaal te boeken. Tijdens deze trainingen leren de deelnemers over de mogelijkheden van een applicatie binnen de Unexus Connect omgeving. Van de week gingen de eerste aantal deelnemers aan de slag met de Unexus Supervisor-applicatie. De ervaringen van de deelnemers zijn positief: dit smaakt naar meer.

Meer lezen
Business Intelligence

Unexus Connect BI Template

Met Unexus Connect verzamel je iedere dag waardevolle data over iedere telefonische en omnichannel interactie. Deze data is een goudmijn om klantprocessen in kaart te brengen, knelpunten zichtbaar te maken en uiteindelijk de processen te optimaliseren. Unexus Connect biedt nu een BI-template waardoor een grote hoeveelheid beschikbare data wordt ontsloten. Bekijk nu in één oogopslag de belangrijke KPI’s van je organisatie, en verbeter je klantcontact! 

Meer lezen
WhatsApp

WhatsApp voor business

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen