happy-woman-sitting-sofa-using-laptop-home

Project Implementatie – soepele integratie

Aanpak

Onze aanpak is gestoeld op ruim 25 jaar ervaring. Dankzij de best practises en de feedback van onze klanten, werken we transparant en doelgericht om te zorgen voor een soepele integratie van Unexus Connect.

Project Implementatie

Bij de implementatie kijken we niet alleen naar de technische mogelijkheden. We nemen ook uw bedrijfsprocessen mee, om te zorgen dat we niet alleen het platform opleveren, maar dat we zorgen dat het opgeleverde precies overeenkomt met uw wensen.

Projectmatig

Project Implementatie

Elk project is weer anders, maar logischerwijs zijn er veel overeenkomsten. We hebben daarmee een heel goed inzicht in wat er wanneer moet worden opgeleverd. Zo zorgen we dat de gewenste deadline behaald wordt. Onze ervaren consultants fungeren als projectmanager en zijn daarmee het eerste aanspreekpunt voor het implementatieteam. Wij gebruiken hiervoor Teamwork, een online tool waar ieder teamlid (waar nodig) toegang voor krijgt. Zo werken we met elkaar, transparant, aan een soepele project implementatie.

Maatwerk

Ieder bedrijf is uniek, met specifieke wensen en behoeften die wij vooraf in kaart brengen. Daarna gaan we aan de slag om, in overleg met de betrokken medewerkers, een gedegen advies uit te brengen. Dit leidt tot een standaard oplossing, een standaard oplossing met wat extra aanpassingen, of een compleet ’tailor-made’ oplossing.

Training

Het opleveren van een project is vaak één deel van de implementatie; het is minstens zo belangrijk dat de medewerkers op een goede manier gaan werken met het Unexus platform. En hoewel de bediening van het systeem heel intuïtief is, is het goed om via een training de nieuwe mogelijkheden eigen te maken.

Wij trainen bij elk project een aantal key-gebruikers via het ‘train the trainer’ principe. De training zorgt er voor dat deze gebruikers maximale kennis opdoen van het systeem en daarna intern zorg kunnen dragen voor de training van de collega’s en de vragen die ontstaan kunnen beantwoorden.

We bieden trainingen aan voor diverse rollen uw organisatie:
• Kantoormedewerker
• Frontoffice medewerker
• Supervisor Beheer & Rapportage
Als het nodig is levert Unexus maatwerk door trainingen te combineren of uit te breiden op een specifiek vlak of vraagstuk.

Consultants

Bij Unexus werken ervaren consultants die er voor zorgen dat de implementatie van de projecten soepel verlopen. Deze consultants fungeren als projectmanager, maar ook als technische vraagbaak en als adviseur voor processen of invulling daarvan. Kortom; de consultants van Unexus staan altijd klaar voor u.

Support

Het Unexus support team staat altijd voor u klaar. Via ons webportal kunt u 24 uur per dag uw vragen en opmerkingen melden en de status van openstaande meldingen bekijken. Wij bieden u verschillende serviceniveaus aan waaruit u kunt kiezen zoals gegarandeerd software onderhoud (software assurance) tot 24/7 all-in support.