unexus-contact-solutions-header


Unexus

Project Implementatie – soepele integratie

Aanpak

Onze aanpak is gestoeld op ruim 25 jaar ervaring. Dankzij de best practises en de feedback van onze klanten, werken we transparant en doelgericht om te zorgen voor een soepele integratie van Unexus Connect.

Project Implementatie

Bij de implementatie kijken we niet alleen naar de technologische (on)mogelijkheden, we nemen ook de bedrijfsprocessen mee, om te zorgen dat we niet alleen het platform opleveren, maar ook zorgen dat het opgeleverde precies overeenkomt met de wensen (en de mogelijkheden) van de klant.

Projectmatig

Project Implementatie

Elk project is weer anders, maar logischerwijs zijn er veel overeenkomsten. We hebben dus een heel goed inzicht in wat er wanneer moet worden opgeleverd om te zorgen dat we de gewenste deadline halen. De ervaren consultant fungeert als projectmanager en is daarmee het eerste aanspreekpunt voor het implementatieteam van de klant. Wij gebruiken hiervoor teamwork, een online tool waar ieder teamlid (waar nodig) een inlog voor krijgt. Zo werken we met elkaar, transparant, aan een soepele project implementatie.

Maatwerk

Ieder bedrijf is uniek, met specifieke wensen en behoeften die wij vooraf in kaart brengen. Daarna gaan we aan de slag om in overleg met de betrokken medewerkers een gedegen advies uit te brengen. Dit kan leiden tot een standaard oplossing, een standaard oplossing met wat extra aanpassingen, of een tailor made oplossing.

Training

Het opleveren van een project is vaak één deel van de implementatie; het is net zo belangrijk dat de medewerkers op een goede manier kunnen werken met het Unexus platform. En hoewel de bediening van het systeem heel intuïtief is, is het goed om via een training een uniforme werkwijze te trainen.

Wij trainen bij elk project een aantal key-gebruikers via het ‘train the trainer’ principe. De training zorgt er voor dat deze gebruikers maximale kennis opdoen van het systeem en daarna intern zorg kunnen dragen voor de training van de medewerkers en de vragen die ontstaan kunnen beantwoorden.

We bieden trainingen aan voor diverse rollen binnen het Unexus platform:
• Kerngebruiker
• Professional Client
• Supervisor Beheer & Rapportage
Indien nodig kan Unexus maatwerk leveren door trainingen te combineren of uit te breiden op een specifiek vlak of voor een specifiek vraagstuk.

Consultants

Bij Unexus werken ervaren consultants die er voor zorgen dat de implementatie van de projecten soepel verlopen. Deze consultants fungeren als projectmanager, maar ook als technische vraagbaak en als adviseur voor processen of invulling daarvan. Kortom – de consultants van Unexus zijn

Support

Het Unexus support team is 24 uur per dag via het support portal beschikbaar. Hier kunt u eventuele incidenten melden en de status bekijken van openstaande issues.
Wij bieden verschillende serviceniveaus aan waaruit u kunt kiezen; zoals gegarandeerd software onderhoud (software assurance) tot aangepaste responsetijden (24×7).

Two entrepreneurs sitting together working in an office