unexus-contact-solutions-header


Unexus

Unexus Connect

Unexus Connect maakt klantcommunicatie makkelijker, efficiënter en meetbaar. Het platform is modulair opgezet. Hiermee kan het gemakkelijk worden aangepast aan de wensen van élke organisatie. Dankzij de jarenlange ervaring van het Unexus team, helpen we u om ons platform perfect af te stemmen op uw processen.

Modulaire oplossing

De modules binnen het Unexus Connect Platform zorgen er voor dat we het platform precies kunnen inrichten naar de wensen van de klant. Een omnichannel oplossing met quality monitoring en een vast-mobiel integratie? Dat kan allemaal!

Omnichannel oplossing

De omnichannel oplossing biedt meerdere kanalen tegelijkertijd in één slim platform. Kies voor Telefonie en e-mail routering, en voeg webchat, WhatsApp en Facebook messenger toe als communicatiekanaal. Alle communicatie-historie wordt bewaard in het Unexus platform en blijft dan ook altijd beschikbaar.

Unexus App

Unexus Connect is altijd beschikbaar op (praktisch) elke smartphone. De App is beschikbaar voor iOS en Android. Voor gebruikers met de Supervisor rol is ook een app voor Supervisors beschikbaar met deze specifieke taken.

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

hammock