unexus-contact-solutions-header


Unexus

Unexus Connect

Unexus Connect maakt klantcommunicatie makkelijker, efficiënter en meetbaar. Het platform is modulair opgezet. Zo kan het gemakkelijk worden aangepast aan de wensen van élke organisatie. Dankzij de jarenlange ervaring van het Unexus team, helpen we u om ons platform perfect af te stemmen op uw communicatieprocessen.

Modulaire oplossing

De modules binnen het Unexus Connect platform zorgen er voor dat we het platform precies inrichten naar de wensen van de klant. Een omnichannel oplossing met quality monitoring en een vast-mobiel integratie? Allemaal mogelijk!

Omnichannel oplossing

De omnichannel oplossing biedt de afhandeling van meerdere kanalen tegelijkertijd in één slim platform. Kies voor telefonie en e-mail routering, en voeg webchat, WhatsApp en Facebook messenger toe als communicatiekanaal. Alle communicatie-historie wordt bewaard in het Unexus platform en blijft dan ook altijd voor analyse beschikbaar.

Unexus App

Unexus Connect is altijd beschikbaar op (praktisch) elke smartphone. De App is beschikbaar voor iOS en Android. Voor gebruikers met een Supervisor rol is ook een app voor Supervisors beschikbaar met bijbehorende taken.

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

hammock
Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen