unexus-contact-solutions-header


Unexus Platform

Bereikbaarheid voor de hele organisatie

Met het communicatieplatform van Unexus vergroot u de bereikbaarheid van uw organisatie. Door vaste en mobiele telefonie te integreren zijn vaste werkplekken niet nodig. Uw medewerkers zijn altijd via een vast nummer bereikbaar, ook al werken zij thuis of op flexplekken. Neemt er niemand op? Voor elke medewerker kan een individuele voicemail worden ingesteld.

Snel kunnen schakelen

De software laat direct zien of een medewerker aanwezig is en wat zijn telefoonstatus is. Door een koppeling met de agenda (bijvoorbeeld Outlook of Microsoft Teams) is de aanwezigheidsstatus van een medewerker altijd actueel. Zo wordt het voor de telefoniste en collega’s makkelijker om snel te schakelen en de klant optimaal van dienst te zijn.

Inzicht in communicatie

De rapportagetool biedt veel standaardrapporten. Hiermee krijgt u inzicht in bijvoorbeeld:

  • Het aantal ontvangen en afgehandelde telefoongesprekken.
  • De bereikbaarheid van afdelingen en medewerkers,
  • De snelheid waarmee klanten antwoord kregen.

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

2
Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen