unexus-contact-solutions-header


Unexus Platform

Alles-in-één oplossing

Unexus Connect is in-house ontwikkeld en gebaseerd op de meest recente Microsoft technologieën. Door gebruik te maken van open standaarden is maximale compabiliteit gegarandeerd. Zo past de software van Unexus in iedere moderne ICT infrastructuur. Het platform draait op een enkele Windows server binnen een gevirtualiseerde omgeving en integreert dynamisch met Active Directory, Outlook en de mobiele UCS app.

Unexus Communication Server: lagere cost of ownership door standaardisatie, gebruiksvriendelijk en snel te implementeren.

Voordelen

Unexus Communications Server is schaalbaar en is daardoor in zowel kleine als grote organisaties en contact centers te gebruiken. Het platform is ook uitermate geschikt voor een (private) cloud of hosting omgeving. Het enige wat u nodig heeft om de software te gebruiken is een webbrowser.

Alles-in-één oplossing voor alle communicatie van het (Klant) Contact Center

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

Smartphone
Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen