unexus-contact-solutions-header

Klantcase

Waarom ZOwonen koos voor het telefonie platform van Unexus

“Keuzes maken we op basis van wat klanten van ons verwachten. We ontwikkelen ons van klantgericht naar klantgedreven. Dat betekent anders denken en anders doen.” Dit is de doelstelling van ZOwonen.

Unexus Contact Solutions presenteerde zich als een partner die begreep wat de wensen en behoeften van ZOwonen waren en wist daar adequaat op in te spelen. Het Unexus Communications Server platform (UCS) sloot naadloos aan bij de moderne bedrijfsvoering van ZOwonen, zegt Jos Knoors, Manager Wonen.

“Medewerkers, ketenpartners en huurders moeten meer met elkaar verbonden worden. Het eenduidig telefoniesysteem van Unexus speelt hierop in en sluit aan bij de focus op het nieuwe werken van ZOwonen.”

Niels Golsteijn – ZOWonen

“Het Unexus Communications Server platform (UCS) sloot naadloos aan bij de moderne bedrijfsvoering van ZOwonen.”

Jos Knoors – ZOWonen

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

zowonen-logo

Oplossing

Integratie

Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen