unexus-contact-solutions-header

Klantcase

Waarom Weller koos voor het telefonie platform van Unexus

Met een verhuizing als aanleiding, is bij Weller de behoefte ontstaan om de bestaande telefonie infrastructuur te vervangen door een modern communicatie platform. Weller was op zoek naar een moderne professionele telefonie-oplossing onder andere vast-mobiel integratie, presence management, op termijn omnichannel communicatie en een applicatie koppeling met Empire van cegeka-dsa. Uiteraard met blik op de toekomst en een hoge mate van flexibiliteit zijn een vereiste zowel in schaalbaarheid als in functionaliteit.

Weller vertelt in een recent interview met het CorporatieGids Magazine wat hun toekomstvisie op klantencontact is, en hoe Unexus daarbinnen past. Je kunt het artikel hier downloaden.

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

Weller kiest voor Unexus

Oplossing

  • Unexus Connect

  • Vast-Mobiel Integratie

  • Presence Management

Integratie

  • Empire van cegeka-dsa

Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen