unexus-contact-solutions-header

Klantcase

Waarom De Alliantie koos voor het telefonie platform van Unexus

De Alliantie kiest Unexus KCC oplossing: Voor betere klantbediening
“Samen één.” Dit is de doelstelling van de Alliantie.

In 2012 zijn vier regionale call centers samengevoegd in één centraal Klant ContactCentrum (KCC). Eén kantoor biedt ruimte voor een efficiëntere bedrijfsvoering, betere interne samenwerking en kostenreductie. Het KCC is het portaal voor heel de Alliantie waar alle vragen en alle bestaande en toekomstige klanten, relaties en media binnenkomen.

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

De Alliantie

Oplossing

Integratie

Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen