unexus-contact-solutions-header

Klantcase

Waarom Woongoed Zeist koos voor het telefonie platform van Unexus

Bij het vervangen van de telefonie oplossing, was Woongoed Zeist naast moderne professionele hosted telefonie tevens vast-mobiel integratie, presence management en een applicatie koppeling met Tobias AX realiseren. Op- en afschalen van medewerkers, dienstverlening en contactkanalen dienden door de nieuwe oplossing gefaciliteerd te worden.

Om bovenstaande zaken te realiseren leverde Unexus het Unexus Connect communicatie-platform. Het Unexus Connect platform is een betrouwbare, modulaire en flexibele omgeving die nationaal en internationaal door veel organisaties, groot en klein in bedrijf kritische omgevingen wordt gebruikt. In Nederland wordt Unexus ingezet bij verschillende organisaties met diverse eisen en wensen. Integratie met de ERP en CRM systemen speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van klantprocessen.

“Prettige partij om mee samen te werken, die snel werkt met veel inhoudelijke kennis !”

Elke van der Ploeg – Woongoed Zeist

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

Woongoed Zeist kiest voor Unexus

Oplossing

  • Vast-Mobiel integratie

  • Presence Management

  • Hosted Telefonie

Integratie

  • Tobias AX van Aareon

Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen