unexus-contact-solutions-header

Klantcase

Waarom Woongoed Zeist koos voor het telefonie platform van Unexus

Bij het vervangen van de telefonie oplossing, was Woongoed Zeist naast moderne professionele hosted telefonie tevens vast-mobiel integratie, presence management en een applicatie koppeling met Tobias AX realiseren. Op- en afschalen van medewerkers, dienstverlening en contactkanalen dienden door de nieuwe oplossing gefaciliteerd te worden.

Om bovenstaande zaken te realiseren leverde Unexus het Unexus Connect communicatie-platform. Het Unexus Connect platform is een betrouwbare, modulaire en flexibele omgeving die nationaal en internationaal door veel organisaties, groot en klein in bedrijf kritische omgevingen wordt gebruikt. In Nederland wordt Unexus ingezet bij verschillende organisaties met diverse eisen en wensen. Integratie met de ERP en CRM systemen speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van klantprocessen.

“Prettige partij om mee samen te werken, die snel werkt met veel inhoudelijke kennis !”

Elke van der Ploeg – Woongoed Zeist

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

Woongoed Zeist kiest voor Unexus

Oplossing

  • Vast-Mobiel integratie

  • Presence Management

  • Hosted Telefonie

Integratie

  • Tobias AX van Aareon

dit-is-unexus

Dit is Unexus

Een professionele no-nonsense partner die bedrijven maximaal ontzorgt.

Wij bieden de modernste technologie, maar het zijn nog altijd mensen die het verschil maken. Geen bedrijf is hetzelfde, onze ervaren specialisten zorgen voor een communicatie-oplossing die daadwerkelijk werkt en past bij de wensen van uw organisatie.