unexus-contact-solutions-header

Klantcase

Waarom Aalborg Portland/Unicon koos voor het telefonie platform van Unexus

In 2012 introduceerde Unicon, wat eigendom is van Aalborg Portland, een nieuwe organisatie op basis van 41 fabrieken in Denemarken.

Tot die tijd waren er 3 centrale call centers die oproepen ontvingen van lokale eenheden. Nu worden oproepen van klanten automatisch gerouteerd naar de dichtstbijzijnde fabriek. Met de hosted contact center oplossing van NcoreConnect worden de belangrijkste eisen beantwoord die Unicon stelde aan. Namelijk de goede behandeling van telefoontjes, gedetailleerde rapportages, automatische routering van de gesprekken in de 41 fabrieken en de follow up van de inkomende gesprekken.

Interesse in een demonstratie van het Unexus Communicatie Platform?

unicon-logo

Oplossing

Integratie

Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen