unexus-contact-solutions-header

Nieuws

Unexus verwelkomt nieuwe Operations & Support Manager

De afgelopen roerige tijd heeft in de hele wereld voor de nodige uitdagingen gezorgd. Ondanks dat gaan we volop door met de groei en het constante verbeteren van Unexus. Het aangaan van uitdagingen en het aandragen van oplossingen is gelukkig precies ook wat de passie en specialisatie is van onze nieuwste collega; Operations & Support Manager Henk Rikkengaa. Henk gaat bij Unexus zorgen voor verdere verbetering en professionalisering van de bedrijfsvoering door de processen te evalueren en te optimaliseren.

Een verleden in project- en programma management, management consultancy en team management hebben bij Henk een basis gelegd om de continue groei van Unexus te begeleiden en tegelijkertijd de performance levels te verhogen.

Henk vertelt:

“Door te werken aan een motiverende omgeving en bedrijfscultuur geef ik teams de mogelijkheid zelf de regie te nemen en uit te blinken in wat ze doen. Iedereen dus op de juiste plek zetten en ze de juiste rol in hun eigen kracht geven.

Nu bij Unexus krijg ik de kans om mijn eerder opgedane kennis te combineren met een commercieel aspect en dat bij een florerend bedrijf met een heleboel potentie. De eerste dagen hebben voor mij bevestigd dat mijn keuze de juiste was en ik een leuk takenpakket op mijn bureau heb liggen. Buiten het warme welkom heb ik mijn collega’s ervaren als professionele mensen met erg veel intrinsieke motivatie. Dit maakt mijn werk uiteraard een stuk aangenamer.

Voor onze klanten ga ik hard werken om te zorgen dat alle Unexus activiteiten optimaal gestroomlijnd zijn, onze niveaus van dienstverlening worden verhoogd en we onze service levels blijven behalen.

Op het werkgebied liggen mijn passies op het gebied van samenwerking en bedrijfsoptimalisatie, maar op persoonlijk vlak ben ik gek op klimmen. Dat is voor mij een heerlijke uitlaatklep en een manier om uitdagingen en puzzels op te lossen terwijl ik lekker aan het sporten ben.”

Van harte welkom Henk.

 

Wil je graag contact met Henk? Dat kan!

L: LinkedIn / E: henk.rikkengaa@unexus.nl / T: 06 8687 8740

dit-is-unexus

Dit is Unexus

Een professionele no-nonsense partner die bedrijven maximaal ontzorgt.

Wij bieden de modernste technologie, maar het zijn nog altijd mensen die het verschil maken. Geen bedrijf is hetzelfde, onze ervaren specialisten zorgen voor een communicatie-oplossing die daadwerkelijk werkt en past bij de wensen van uw organisatie.