unexus-contact-solutions-header

Nieuws

Unexus verwelkomt nieuwe Operations & Support Manager

De afgelopen roerige tijd heeft in de hele wereld voor de nodige uitdagingen gezorgd. Ondanks dat gaan we volop door met de groei en het constante verbeteren van Unexus. Het aangaan van uitdagingen en het aandragen van oplossingen is gelukkig precies ook wat de passie en specialisatie is van onze nieuwste collega; Operations & Support Manager Henk Rikkengaa. Henk gaat bij Unexus zorgen voor verdere verbetering en professionalisering van de bedrijfsvoering door de processen te evalueren en te optimaliseren.

Een verleden in project- en programma management, management consultancy en team management hebben bij Henk een basis gelegd om de continue groei van Unexus te begeleiden en tegelijkertijd de performance levels te verhogen.

Henk vertelt:

“Door te werken aan een motiverende omgeving en bedrijfscultuur geef ik teams de mogelijkheid zelf de regie te nemen en uit te blinken in wat ze doen. Iedereen dus op de juiste plek zetten en ze de juiste rol in hun eigen kracht geven.

Nu bij Unexus krijg ik de kans om mijn eerder opgedane kennis te combineren met een commercieel aspect en dat bij een florerend bedrijf met een heleboel potentie. De eerste dagen hebben voor mij bevestigd dat mijn keuze de juiste was en ik een leuk takenpakket op mijn bureau heb liggen. Buiten het warme welkom heb ik mijn collega’s ervaren als professionele mensen met erg veel intrinsieke motivatie. Dit maakt mijn werk uiteraard een stuk aangenamer.

Voor onze klanten ga ik hard werken om te zorgen dat alle Unexus activiteiten optimaal gestroomlijnd zijn, onze niveaus van dienstverlening worden verhoogd en we onze service levels blijven behalen.

Op het werkgebied liggen mijn passies op het gebied van samenwerking en bedrijfsoptimalisatie, maar op persoonlijk vlak ben ik gek op klimmen. Dat is voor mij een heerlijke uitlaatklep en een manier om uitdagingen en puzzels op te lossen terwijl ik lekker aan het sporten ben.”

Van harte welkom Henk.

 

Wil je graag contact met Henk? Dat kan!

L: LinkedIn / E: henk.rikkengaa@unexus.nl / T: 06 8687 8740

Deel deze pagina

Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen