unexus-contact-solutions-header

Nieuws

Unexus lanceert vernieuwde website – uitgebreid met een webshop!

Unexus, leverancier van het omni-channel klantcontact platform, zorgt voor constante updates en innovaties aan zowel haar platform als de bijbehorende apps. Dit keer is de website onder handen genomen. Een fris(ser) design en een verbeterde gebruikerservaring ligt aan de basis van de nieuwe website.

Een frisse, nieuwe uitstraling en een slimme webshop – zo blijven we onze klanten maximaal bedienen en laten we duidelijk zien wat we kunnen bieden!

Wim Pullens – Directeur

Webshop

Belangrijke toevoeging aan de website is de nieuwe webshop – waarbij het voor onze klanten gemakkelijk mogelijk is gemaakt om hardware te bestellen. Telefoontoestellen en/of headsets en accessoires zijn beschikbaar in de webshop. Klanten ontvangen een inlog waarmee de webshop beschikbaar wordt. Hierdoor is het bestelproces eenvoudig gemaakt – bestellingen worden achteraf maandelijks gefactureerd.

Klantervaring

Klanten van Unexus hebben vaak de vraag welke hardware het beste aansluit bij hun specifieke wensen en processen. De Unexus consultants kunnen hier vaak een goed en specifiek antwoord op geven – sommige merken en producten zijn uitgebreid getest door de Unexus specialisten. Speciaal hiervoor is een aantal producten aangemerkt met ‘Aanbevolen door Unexus’, waarbij een gegarandeerde ‘connectie’ is tussen het Unexus Connect platform en deze geselecteerde hardware.

Website

De vernieuwde website van Unexus is op 2 april gelanceerd. www.unexus.nl is nu te bekijken in de vernieuwde omgeving. Vanaf dat moment is ook de webshop beschikbaar: www.shop.unexus.nl.

Voor vragen over de website of webshop van unexus, neem vooral contact met ons op: marketing@unexus.nl

Deel deze pagina

Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen