unexus-contact-solutions-header

Nieuws

Unexus lanceert vernieuwde website – uitgebreid met een webshop!

Unexus, leverancier van het omni-channel klantcontact platform, zorgt voor constante updates en innovaties aan zowel haar platform als de bijbehorende apps. Dit keer is de website onder handen genomen. Een fris(ser) design en een verbeterde gebruikerservaring ligt aan de basis van de nieuwe website.

Een frisse, nieuwe uitstraling en een slimme webshop – zo blijven we onze klanten maximaal bedienen en laten we duidelijk zien wat we kunnen bieden!

Wim Pullens – Directeur

Webshop

Belangrijke toevoeging aan de website is de nieuwe webshop – waarbij het voor onze klanten gemakkelijk mogelijk is gemaakt om hardware te bestellen. Telefoontoestellen en/of headsets en accessoires zijn beschikbaar in de webshop. Klanten ontvangen een inlog waarmee de webshop beschikbaar wordt. Hierdoor is het bestelproces eenvoudig gemaakt – bestellingen worden achteraf maandelijks gefactureerd.

Klantervaring

Klanten van Unexus hebben vaak de vraag welke hardware het beste aansluit bij hun specifieke wensen en processen. De Unexus consultants kunnen hier vaak een goed en specifiek antwoord op geven – sommige merken en producten zijn uitgebreid getest door de Unexus specialisten. Speciaal hiervoor is een aantal producten aangemerkt met ‘Aanbevolen door Unexus’, waarbij een gegarandeerde ‘connectie’ is tussen het Unexus Connect platform en deze geselecteerde hardware.

Website

De vernieuwde website van Unexus is op 2 april gelanceerd. www.unexus.nl is nu te bekijken in de vernieuwde omgeving. Vanaf dat moment is ook de webshop beschikbaar: www.shop.unexus.nl.

Voor vragen over de website of webshop van unexus, neem vooral contact met ons op: marketing@unexus.nl

dit-is-unexus

Dit is Unexus

Een professionele no-nonsense partner die bedrijven maximaal ontzorgt.

Wij bieden de modernste technologie, maar het zijn nog altijd mensen die het verschil maken. Geen bedrijf is hetzelfde, onze ervaren specialisten zorgen voor een communicatie-oplossing die daadwerkelijk werkt en past bij de wensen van uw organisatie.