Nieuws

Unexus lanceert vernieuwde website – uitgebreid met een webshop!

Unexus, leverancier van het omni-channel klantcontact platform, zorgt voor constante updates en innovaties aan zowel haar platform als de bijbehorende apps. Dit keer is de website onder handen genomen. Een fris(ser) design en een verbeterde gebruikerservaring ligt aan de basis van de nieuwe website.

Een frisse, nieuwe uitstraling en een slimme webshop – zo blijven we onze klanten maximaal bedienen en laten we duidelijk zien wat we kunnen bieden!

Wim Pullens – Directeur

Webshop

Belangrijke toevoeging aan de website is de nieuwe webshop – waarbij het voor onze klanten gemakkelijk mogelijk is gemaakt om hardware te bestellen. Telefoontoestellen en/of headsets en accessoires zijn beschikbaar in de webshop. Klanten ontvangen een inlog waarmee de webshop beschikbaar wordt. Hierdoor is het bestelproces eenvoudig gemaakt – bestellingen worden achteraf maandelijks gefactureerd.

Klantervaring

Klanten van Unexus hebben vaak de vraag welke hardware het beste aansluit bij hun specifieke wensen en processen. De Unexus consultants kunnen hier vaak een goed en specifiek antwoord op geven – sommige merken en producten zijn uitgebreid getest door de Unexus specialisten. Speciaal hiervoor is een aantal producten aangemerkt met ‘Aanbevolen door Unexus’, waarbij een gegarandeerde ‘connectie’ is tussen het Unexus Connect platform en deze geselecteerde hardware.

Website

De vernieuwde website van Unexus is op 2 april gelanceerd. www.unexus.nl is nu te bekijken in de vernieuwde omgeving. Vanaf dat moment is ook de webshop beschikbaar: www.shop.unexus.nl.

Voor vragen over de website of webshop van unexus, neem vooral contact met ons op: marketing@unexus.nl

Unexus klantendag

Gelukkig hybride (samen)werken in het KCC

De toekomst van bereikbaarheid, hoe zien wij die? En hoe geven we die vorm in combinatie met hybride werken? Dat er veel ontwikkelingen zijn binnen bereikbaarheid is wel duidelijk. Tijdens onze klantendag namen we de bezoekers mee in onze eigen ontwikkelingen, trends die wij spotten op het gebied van bereikbaarheid en de toekomst van hybride werken met Microsoft Teams. We zijn geïnspireerd om meer met werkgeluk bezig te gaan en er is een getekend verslag van de dag gemaakt!

Meer lezen
Microsoft Teams integratie

Unexus integreert met Microsoft Teams

Ons systeem baseert zich op een omnichannel platform met Microsoft technologie zodat alle contactkanalen integreren en worden samengebracht. De koppeling met Microsoft Teams maakt het voor de gebruikers nog makkelijker om plaats- en tijdsonafhankelijk samen te werken. Bij Unexus kiest u met de Unexus Teams Client of bij Microsoft Teams integraties voor één klantcontactplatform waarbij alle telefonie- en communicatiestromen samenkomen.

Meer lezen
Unexus Academy

Nieuw: klassikale trainingen

Tegenwoordig is het voor klanten steeds vanzelfsprekender om contact te zoeken via diverse kanalen. Sinds kort bieden we daarom trainingen aan voor onze klanten binnen onze Unexus Academy. Deze trainingen zijn klassikaal te boeken. Tijdens deze trainingen leren de deelnemers over de mogelijkheden van een applicatie binnen de Unexus Connect omgeving. Van de week gingen de eerste aantal deelnemers aan de slag met de Unexus Supervisor-applicatie. De ervaringen van de deelnemers zijn positief: dit smaakt naar meer.

Meer lezen
Business Intelligence

Unexus Connect BI Template

Met Unexus Connect verzamel je iedere dag waardevolle data over iedere telefonische en omnichannel interactie. Deze data is een goudmijn om klantprocessen in kaart te brengen, knelpunten zichtbaar te maken en uiteindelijk de processen te optimaliseren. Unexus Connect biedt nu een BI-template waardoor een grote hoeveelheid beschikbare data wordt ontsloten. Bekijk nu in één oogopslag de belangrijke KPI’s van je organisatie, en verbeter je klantcontact! 

Meer lezen
WhatsApp

WhatsApp voor business

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen