unexus-contact-solutions-header

Nieuws

Unexus Cloud toegepast bij telefooncentrale Woningcorporatie de Alliantie

Van on-premise naar de Unexus SaaS omgeving 

Het on-premise Unexus telefonie platform van woningcorporatie de Alliantie is gemigreerd naar de Unexus cloud. Hiermee kiest de Alliantie ervoor om de snelheid in telefonie te behouden en tegelijkertijd te investeren in een moderne centrale. De cloud biedt daarnaast voordelen voor onze klant op het gebied van veiligheid, redundantie en gemak waardoor meer tijd en ruimte ontstaat om te focussen op andere bedrijfsprocessen.

Voorbereid op de toekomst

Met deze migratie en de integraties met Azure en Microsoft 365 die daarnaast ook zijn gemaakt, hebben wij voor de Alliantie een stevige basis gelegd voor het optimaliseren van haar klantcontact. De woningcorporatie is met deze modernere inrichting van de centrale beter voorbereid op de toekomst.

Huurders

De migratie is goed verlopen. Medewerkers van de klantenservice konden op de maandagochtend zonder al te veel problemen de werkdag beginnen. Zij zullen merken dat met deze overstap de achterkant moderner is ingericht. Dit betekent voor medewerkers van de Alliantie dat het gebruiksgemak en het belgemak is toegenomen. Met als doel het klantcontact voor medewerkers makkelijker te maken en zo de huurder nog beter te woord kunnen staan.  

Benieuwd naar onze oplossingen?

Unexus Connect is in-house ontwikkeld en gebaseerd op de meest recente Microsoft technologieën. Door gebruik te maken van open standaarden is maximale compabiliteit gegarandeerd. Zo past de software van Unexus in iedere moderne ICT infrastructuur.

Microsoft Teams integratie

Unexus Teams Client

Ons systeem baseert zich op een omnichannel platform met Microsoft technologie zodat alle contactkanalen integreren en worden samengebracht. De koppeling met Microsoft Teams maakt het voor de gebruikers nog makkelijker om plaats- en tijdsonafhankelijk samen te werken. Bij Unexus kiest u met de Unexus Teams Client of bij Microsoft Teams integraties voor één klantcontactplatform waarbij alle telefonie- en communicatiestromen samenkomen.

Meer lezen
Business Intelligence

Unexus Connect BI Template

Met Unexus Connect verzamel je iedere dag waardevolle data over iedere telefonische en omnichannel interactie. Deze data is een goudmijn om klantprocessen in kaart te brengen, knelpunten zichtbaar te maken en uiteindelijk de processen te optimaliseren. Unexus Connect biedt nu een BI-template waardoor een grote hoeveelheid beschikbare data wordt ontsloten. Bekijk nu in één oogopslag de belangrijke KPI’s van je organisatie, en verbeter je klantcontact! 

Meer lezen
WhatsApp

WhatsApp voor business

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Microsoft Teams

Hybride werken met Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen!

Meer lezen
Kennis

Vóórbij het klant contact centrum

Tegenwoordig is het voor klanten steeds vanzelfsprekender om contact te zoeken via diverse kanalen. De noodzaak dat organisaties hierin meebewegen is daardoor ook gegroeid. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor bewoners, burgers of klanten veel vragen hebben en behoefte hebben aan contact op hun eigen manier en op hun eigen tijd. Dit betekent dat veel KCC’s de overstap maken naar een klantcontactsysteem waarbij de klant en zijn of haar vraag voorop staat.

Meer lezen