unexus-contact-solutions-header

Nieuws

Unexus aanwezig tijdens CorporatieGids LIVE 2019

Op 16 april vind de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Op deze dag verzorgen leveranciers en adviseurs, met focus op de corporatiesector, leerzame en interessante kennissessies. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT. Dit jaar is de locatie het Van der Valk Hotel in Vianen.

Kennissessie

omni channelUnexus is uiteraard ook aanwezig en zal een kennissessie verzorgen over het omnichannel platform van Unexus. Ons platform verbindt alle inkomende en uitgaande communicatie en zorgt dat deze wordt afgeleverd bij de juiste persoon. De slimme routeringen en koppeling met bedrijfsapplicaties automatiseren processen en klantinteracties. Hoe dat werkt in de praktijk? Dat gaan we laten zien! Een leerzaam kijkje in de keuken van Unexus; innovatieve oplossingen voor realtime 360° contactinzicht en optimale klantervaring.

De Kennissessie van Unexus staat om 13:15 op de planning.

Deel deze pagina

Dit is Unexus

Unexus gaat partnerschap aan met CM.com

Unexus is een strategische samenwerking met CM.com aangegaan om zo de WhatsApp Business Solution via CM.com in ons platform aan te bieden. Met het partnership onderstreept Unexus de toewijding aan het vinden van solide partners met een meerwaarde voor onze klanten. De WhatsApp Business Solution is een waardevol en doeltreffend kanaal om de klantenservice te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

Zoals onze klanten van ons gewend zijn lopen we voorop met het integreren van (bedrijfs-)applicaties met ons Unexus Connect platform. Unexus Connect biedt nu dan ook een handige integratie met Microsoft Teams. Nooit meer gissen naar de aanwezigheidsstatus van collega’s of doorverbonden gesprekken tijdens een Teams meeting. Werken met Unexus Connect en Microsoft Teams helpt om de samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer lezen
Dit is Unexus

Unexus verwelkomt de 50ste woningcorporatie als klant

We zijn inmiddels specialist binnen de woningcorporatiesector. In dit kader melden wij met trots en groot genoegen dat we recent onze 50ste woningcorporatie als klant hebben verwelkomt. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze klanten om perfect aan te sluiten op de behoeftes. Een mijlpaal is geslagen; Nu op weg naar de volgende 50 woningcorporaties!

Meer lezen