unexus-contact-solutions-header

Nieuws

Unexus aanwezig tijdens CorporatieGids LIVE 2019

Op 16 april vind de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Op deze dag verzorgen leveranciers en adviseurs, met focus op de corporatiesector, leerzame en interessante kennissessies. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT. Dit jaar is de locatie het Van der Valk Hotel in Vianen.

Kennissessie

omni channelUnexus is uiteraard ook aanwezig en zal een kennissessie verzorgen over het omnichannel platform van Unexus. Ons platform verbindt alle inkomende en uitgaande communicatie en zorgt dat deze wordt afgeleverd bij de juiste persoon. De slimme routeringen en koppeling met bedrijfsapplicaties automatiseren processen en klantinteracties. Hoe dat werkt in de praktijk? Dat gaan we laten zien! Een leerzaam kijkje in de keuken van Unexus; innovatieve oplossingen voor realtime 360° contactinzicht en optimale klantervaring.

De Kennissessie van Unexus staat om 13:15 op de planning.

dit-is-unexus

Dit is Unexus

Een professionele no-nonsense partner die bedrijven maximaal ontzorgt.

Wij bieden de modernste technologie, maar het zijn nog altijd mensen die het verschil maken. Geen bedrijf is hetzelfde, onze ervaren specialisten zorgen voor een communicatie-oplossing die daadwerkelijk werkt en past bij de wensen van uw organisatie.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Nee bedankt.