Skip to content
Unexus (23 van 27)


Dit is Unexus

Een betrouwbare partner in klantgerichte communicatie oplossingen

Waar we uniek in zijn

Unexus ontwikkelt, implementeert en onderhoudt intelligente omnichannel software die alle inkomende en uitgaande communicatie centraal afhandelt en aflevert bij de juiste personen. Hieronder vallen onder andere telefonie, e-mail en taken, maar ook sms, webchat, WhatsApp en Facebook Messenger. Dankzij slimme routeringen en koppelingen met bedrijfsapplicaties (zoals CRM, ERP), automatiseert het Unexus systeem bestaande processen en klantinteracties. Zo biedt Unexus realtime 360° contactinzicht en een optimale klantervaring.

Unexus Contact Solutions is een Nederlandse organisatie, gevestigd in Baarn. Wij helpen organisaties om hun bereikbaarheid te organiseren en optimale dienstverlening aan hun klanten te bieden. Zo faciliteren we de mogelijkheid voor onze klanten om maximaal klant- én resultaatgericht te werken.

Onze klanten zitten zowel in het binnen- en buitenland. Wij gebruiken de nieuwste technologieën om hun klantcontacten gemakkelijk, efficiënt en betaalbaar tot stand te brengen.

Onze mensen maken het verschil

Bert Boonstra en Wim Pullens zijn met hun jarenlange ervaring in de branche, de drijvende kracht achter Unexus. Wij bedienen onze klanten vanuit ons kantoor in Baarn waar een team van gedreven vakspecialisten zit. Het is onze overtuiging dat mensen het verschil maken. Ieder van ons heeft een eigen specialisme waarmee we elkaar aanvullen. Hierdoor zijn we succesvol in het bedenken en leveren van optimale communicatie-oplossingen.

We gaan aan de slag

Prity

Prity

Medior developer

Wilfred

Wilfred

Support medewerker

Kim

Kim

medior developer

Coen

Coen

Senior developer

John

John

Account manager

Eric

Eric

Senior consultant

Siu Fan

Siu Fan

Trainster

Ton

Ton

technical consultant

Bert

Bert

technisch directeur

Richard van Unexus

Richard

Senior Developer

Wim

Wim

commercieel directeur

Mariëlle

Mariëlle

Administratief medewerker

Anvina

Anvina

Senior developer

Frederik

Frederik

senior consultant

Reinier van Unexus

Reinier

Marketing & Communicatie

Hier kan je ons vinden

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Nee bedankt.