unexus-contact-solutions-header


Unexus

Aanpak

Projectmatige aanpak

Wij doen het werk en nemen de zorg van u over. Bij iedere implementatie gaan we projectmatig te werk. Onze ervaren project managers begeleiden u gedurende het hele proces, van start tot oplevering van een werkende communicatie oplossing. En de nazorg, in de vorm van training, support of monitoring, wordt door de project manager verzorgd.

Professioneel advies

Uw zorg is ónze zorg. Ieder bedrijf is uniek, met specifieke wensen en behoeften die wij eerst in kaart brengen. Daarna gaan we aan de slag om in overleg met de betrokken medewerkers een gedegen advies uit te brengen. Dit kan leiden tot een standaard oplossing (UCS express, UCS professional, of UCS connect), maar misschien is maatwerk meer iets voor uw bedrijf omwille van een bijzondere integratie.

Uw zorg is onze zorg

Het Unexus support team staat altijd voor u klaar. Via ons webportal kunt u 24 uur per dag uw vragen en opmerkingen melden en de status van openstaande meldingen bekijken.

Wij bieden u verschillende serviceniveaus aan waaruit u kunt kiezen zoals gegarandeerd software onderhoud (software assurance) tot 24/7 all-in support.

man hands computer blue checkered shirt